El programa 45+ de la Cambra forma persones aturades d’entre 45 i 60 anys en competències digitals

La Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa, ha iniciat aquesta setmana, el Programa 45+ per impulsar la formació en competències digitals i incentivar la inserció laboral. Les formacions en competències digitals que s’ofereixen en el marc del programa, van adreçades a persones d’entre 45 i 60 anys en situació d’atur. L’objectiu principal és millorar la seva capacitació en digitalització, adaptant-se als requisits actuals de les empreses en aquest àmbit i afavorir l’augment de possibilitats d’inserció laboral.

El programa s’ha iniciat amb formacions presencials en competències digitals de nivell avançat (grup matí) i de nivell bàsic (grup de tarda). A més, properament la institució també té previst oferir formacions online de l’àmbit digital en el marc del Programa 45+. 

La Cambra i Foment de Terrassa han signat un conveni de col·laboració per seleccionar els beneficiaris del Programa 45+ i informant-los d’aquest servei, que pot ser d’interès per al seu desenvolupament professional i la inserció dels participants.

L’èxit i els bons resultats obtinguts en el Programa de Garantia Juvenil que ha atès més de 1.600 joves, amb més d’un 40% d’inserció al mercat laboral, des de l’any 2015 fins a l’actualitat, anima l’entitat a continuar amb aquest compromís, posant en marxa noves iniciatives que serveixin per solucionar els problemes emergents. Per aquest motiu, la Cambra ha posat en marxa el Programa 45+, un nou projecte de formació i ocupació adreçat a un dels col·lectius que està patint especialment les conseqüències de la crisi sanitària.

Les persones interessades poden posar-se en contacte amb el departament de formació de la Cambra, mitjançant el telèfon 937339833 o bé per correu electrònic a l’adreça formacio@cambraterrassa.org. Per a més informació: www.cambraterrassa.org/programa-45/