El Programa Sempre Acompanyats ha atès 84 persones durant l’any 2021

La iniciativa Sempre Acompanyats tanca l’any 2021 amb 84 persones ateses. Aquest programa d’acompanyament, impulsat per la Fundació La Caixa i executat per Creu Roja, te l’objectiu d’evitar les situacions de soledat de les persones grans. Al programa Sempre Acompanyats hi col·laboren 19 entitats i 30 voluntaris. El passat mes de maig, el programa va ampliar la seva àrea d’actuació als districtes 1 i 4 de la ciutat.

El programa ofereix una intervenció directa amb les persones, i s’estableixen objectius concrets per a cada cas. Sempre Acompanyats també ofereix un pla d’intervenció comunitària a través del Grup Acció Social, que inclou activitats de difusió i sensibilització. Aquestes iniciatives afavoreixen la inclusió i la realització personal dels participants.

Des del programa Sempre Acompanyats demanen ajuda ciutadana per detectar situacions de soledat de persones de més de 65 anys. Evitar l’aïllament i la soledat és de vital importància per a la salut física i mental de les persones afectades.