El programa Terrassa Barris en Marxa arriba a Ca n’Anglada i Poble Nou-Zona Esportiva

Comencen les obres d’adequació i millora de l’espai esportiu que hi ha entre el carrer Jacient Elies i el passeig del 22 de juliol, al barri de Ca n’Anglada. Els treballs que duraran uns dos mesos afectaran a la pavimentació, el drenatge i l’accessibilitat a la pista, deixant tot l’espai a un mateix nivell. En total s’invertiran més de 53.000 euros dins el programa de millora de l’espai públic, Terrassa Barris en Marxa.

En els últims temps, aquesta pista ha patit tot un procés de degradació que ara es vol revertir millorant-ne la seva funcionalitat. El paviment, ara de terra se substituirà per formigó i s’anivellarà el terreny per rectificar la inclinació que ara presenta. D’aquesta manera es podrà practicar millor l’esport tot i mantenir la inclinació mínima per a un correcte drenatge de la pista. També es millorarà l’accessibilitat amb una rampa des del passeig 22 de juliol i la reforma dels accessos per Jacint Elies.

D’altra banda i dins el mateix programa de Barris en Marxa, també es faran obres al carrer Monistrol entre els carrers d’Albacete i Pardo Bazan, a Poble Nou-Zona Esportiva. Una actuació per millorar l’accessibilitat en un tram de carrer que salva el desnivell amb diversos trams d’escales. El projecte preveu habilitar un espai continu amb pintura a la calçada per als vianants i construir una rampa per facilitat l’accés als habitatges de tot el veïnat. Aquesta actuació que farà l’empresa Serveis Obres del Vallès, costarà 14.000 euros i es farà durant aquest mes d’octubre.