El programa “Terrassa Cooperativa” arriba a la 3a edició plenament consolidat

Una aposta sincera per un model econòmic alternatiu al capitalista. Així ha definit el programa “Terrassa Cooperativa” el tinent d’alcalde Miquel Sàmper en la presentació de la 3a edició d’aquesta iniciativa, que se celebra del 5 al 30 del novembre sota el lema “cooperativa i solidària, l’economia de les persones”.

La iniciativa es consolida, segons els impulsors, amb 22 activitats, pràcticament una per dia. Xerrades i tallers a diversos espais i per a tots els públics.

Destaca la segona edició de la Fira d’Economia Social a la Plaça Vella, dissabte 11, on participaran 25 estands i comptarà amb 3 espais per activitats paral•leles. També destaca un debat amb dones emprenedores i una ruta en bici per les principals cooperatives de la ciutat.

‘Terrassa Cooperativa’ és una iniciativa de l’ajuntament, impulsada pel servei d’emprenedoria i empresa juntament amb les cooperatives, associacions i fundacions d’economia social de la ciutat. També hi col•laboren la Federació de Cooperatives de Treball i la Xarxa d’Economia Solidària de Catalunya.