El projecte Tu tries pel món guanya el 27 Premi Joves X Terrassa 2024

El projecte ‘Tu tries pel món’ guanya el 27 Premi Joves X Terrassa 2024

El projecte Tu Tries pel Món de l’Associació Socioeducativa Tu Tries s’ha endut el  27 Premi Joves x Terrassa. Aquest guardó està valorat amb un import de 3.000 euros. El jurat ha  destacat d’aquest projecte que és una iniciativa diferent i innovadora que vol donar l’oportunitat a joves amb diversitat funcional i/o amb trastorns de salut mental de viatjar per conèixer ciutats, indrets i cultures.

El Rotary Club de Terrassa ha organitzat l’acte de lliurament  en el decurs d’un sopar a l’Hotel Don Cándido aquest dimarts. Aquest és un dels premis més prestigiosos de la nostra ciutat adreçat als joves i compta amb el patrocini de la Obra Social La Caixa.

Aquest any el Rotary Club ha atorgat, també un accèssit a l’Associació Coordinadora d’Ajuda Unida ACAU. El seu projecte Alimentant Somnis ha rebut 1.500 euros.

Mariona Vigués presidenta del Rotary ha donat  la benvinguda a tots els assistents. Així el lliurament del 1r premi ha anat a càrrec de Joan Massaguer de la Fundació La Caixa.

En la presentació dels projectes cada entitat ha pogut explicar el seu projecte i en què invertiran l’import del premi assolit. També  han agraït que el Rotary els doni aquest recolzament. A més, en representació de l’ACAU han intervingut la Rosa Sanz i el Kevin Hernández i per part de Tu Tries ho han fet l’Anna Pérez i el Jordi Aparicio.

El projecte Tu tries pel món guanya el 27 Premi Joves X Terrassa 2024

[Font imatges: Rotary Club de Terrassa ]