El projecte Virals, seleccionat per a un projecte d’acompanyament de la Fundació Carulla

La Fundació Carulla ha fet públic els quatre municipis seleccionats per acollir el Mutare Territori aquest 2022. Terrassa, Cardedeu, Verdú i Tarragona rebran l’acompanyament que proporciona aquest programa amb l’objectiu de transformar-los després d’haver identificat un repte social. A cadascun d’aquests municipis s’organitzarà una jornada de cocreació.

En el cas de Terrassa, l’Associació Cultural Actura, a través del projecte Virals, vol cohesionar i transformar la ciutat comptant amb el jovent. En aquest sentit, amb Mutare Territori volen trobar les eines per retallar la distància entre la cultura institucional i la joventut, trencar les fronteres entre el centre i la perifèria i millorar la gestió de la salut mental dels joves a través de la cultura.

Aviat es donaran a conèixer les dates quan es desenvoluparà la jornada principal de cadascun dels Mutare Territori. El programa també inclou l’elaboració d’un informe de resultats a posteriori i l’acompanyament i el seguiment de les accions definides.

El projecte artístico-social Virals ha estat impulsat aquest any per l’Ajuntament de Terrassa i ha arribat a set instituts de la ciutat.