El proper 1 de març entrarà en funcionament la reformada quarta planta de l’Hospital de Terrassa

El proper 1 de març entrarà en funcionament la quarta planta de l’Hospital de Terrassa. La reforma que s’hi ha fet ha permès guanyar 30 llits d’hospitalització, repartits en quatre habitacions individuals i 13 de dobles, totes amb bany i dutxa. La zona, de 1.200 m2, està preparada per acollir pacients de medicina interna amb patologies respiratòries infeccioses que requereixin aïllament. Amb aquest objectiu, las habitacions estan equipades amb sistemes de pressió negativa.

Hospital Quarta Planta 5

El projecte va néixer fa dos anys, en plena pandèmia de Covid i això ha permès organitzar alguns espais de manera diferent a d’altres plantes. El vestíbul acull una zona administrativa i les àrees de treball del personal sanitari són més àmplies i amables. Tota la planta compta amb il·luminació eficient i material que esmorteeix el soroll. Tot plegat servirà per ajustar el centre a les noves necessitats, com el recent anunci de l’atenció especialitzada del CAP Can Roca.

Hospital Quarta Planta 2

L’obra de la planta 4 de l’Hospital de Terrassa ha estat finançada amb una aportació del Servei Català de la Salut de 3,3 milions d’euros.