Cartell Tardor Cultural 1

El proper 28 d’octubre, la Tardor Cultural envairà la Plaça de Can Roca

El barri de Poble Nou Zona Esportiva acollirà la Festa de la Tardor Cultural, que tindrà lloc el proper dissabte 28 d’octubre a la Plaça de Can Roca. Una jornada plena d’activitats per a tota la família.

La programació començarà, a les nou del matí, amb una masterclass de ioga a càrrec del centre de ioga Monzen de 9 a 10.15 hores (per participar en aquesta activitat esportiva cal portar roba còmoda i una estora o espuma prima). A les 10 h. es podrà gaudir d’una xocolatada popular que donarà pas a la tradicional tabalada amenitzada  que donarà pas a la tradicional tabalada amenitzada pel Bitxo del Torrent Mitger.

la mainada també podrà participar en diferents tallers infantils conduïts per lEsplai La Fera, el Bitxo del Torrent Mitger i El Porronet, de 10.45 a 11.45 hores. I també podran submergir-se en el món de la narració amb el conta-contes ‘Històries de ratolins’ a càrrec de Toni Massagué de Contes per Créixer, d’11.45 a 12.30 hores.

Com a novetat, s’estrena una gimcana pel barri per a totes les edats i en grups de com a màxim 5 persones. L’activitat que es durà a terme de 10.45 a 12.30 hores és gratuïta i prèvia inscripció a través del formulari. En el cas de quedar places disponibles també es podran reservar el mateix dia de l’activitat.

A continuació, a les 12.30 hores, el Servei de Promoció Cultural de l’Ajuntament de Terrassa oferirà ‘Sons Clàssics’, una experiència musical enriquidora dins del tradicional vermut musical. Per aquesta activitat comptarem amb la presència de la Banda de Terrassa.

Per tancar la jornada amb un toc gastronòmic, a partir de les 13 hores, es realitzarà la tradicional butifarrada a preu popular de 5€.Cartell Tardor Cultural 1

La festa però començarà divendres, 27 d’octubre, al Centre Cívic Avel·lí Estrenjer (Pl. de la Cultura, 5) amb la inauguració de l’Exposició Col·lectiva d’Art que s’engloba dins de la 4a. edició del Projecte de Barris de Terrassa, organitzada per l’Associació de Veïns i Veïnes de Poblenou Zona Esportiva (La Sosi) i l’Ateneu Terrassenc. L’exposició es podrà visitar fins al proper dijous 9 de novembre.