El protocol que aplica TMESA contra la Covid-19, certificat per AENOR

Els usuaris i les usuàries dels autobusos urbans de Terrassa poden viatjar amb tranquil·litat i seguretat. El protocol aplicat per fer front a la Covid-19 del grup Avanza, al que pertany Transports Municipals d’Egara S.A. (TMESA), ha obtingut el certificat d’AENOR (Associació Espanyola de Normalització i Certificació). Aquest document garanteix que s’ha actuat en tots els àmbits per reduir i evitar possibles contagis de coronavirus.

D’aquesta manera es reconeix que totes les mesures de seguretat i higiene que s’han implementat aquests mesos, com canviar la porta d’accés, assegurar les distàncies de seguretat, l’ús obligatori de la mascareta o pagar únicament amb els títols específics del servei, són correctes i segueixen les instruccions de les autoritats sanitàries. L’objectiu de totes aquestes noves normes és preservar la salut de les persones usuàries del transport urbà i també dels treballadors i treballadores.

TMESA, l’empresa que gestiona el servei d’autobusos urbans de Terrassa és una empresa mixta participada en un 80% per la multinacional del sector Avanza i en un 20% per l’Ajuntament. La tinenta d’alcalde de Territori i Sostenibilitat, Lluïsa Melgares, ha assistit aquest dijous a la tarda a la presentació de la certificació del protocol, que s’ha realitzat a les instal·lacions de l’empresa.

L’any 2019 els autobusos urbans de Terrassa van registrar un nou rècord de viatges arribant gairebé als 14 milions.