El PSC anuncia accions legals contra dos veïns de Can Roca que acusen Vega i Armengol d’homòfobs

Nova picabaralla política entre el PSC i Jordi Ballart. El diari Món Terrassa publica aquest dimecres una carta signada per dos veïns de Can Roca, Pablo González i José Luís Cortés, on posen en boca d’Alfredo Vega i Marc Armengol unes expressions homòfobes contra Ballart.

El portaveu socialista, Marc Armengol, acompanyat de tot el grup municipal i amb Alfredo Vega excusat, desmenteix tota aquesta informació, que s’ha publicat ara però que fa referència a uns fets del 16 de febrer. El PSC anuncia accions judicials contra les dues persones que han fet aquestes afirmacions.

Marc Armengol lamenta que l’alcalde hagi donat per bones, a través de les xarxes socials, les informacions que publica Món Terrassa sense abans parlar amb ell i amb Vega. Els socialistes diuen haver demanat a Jordi Ballart que retirés el tuit però que no ho ha fet.

Segons Armengol, un dels signants de la carta és una de les persones denunciades per la Policia Municipal per saltar-se el confinament al mes d’abril però que no van ser notificades.

S’ha intentat convocar per avui mateix una Junta de Portaveus extraordinària però s’ha hagut d’ajornar per indisponibilitat d’algun grup polític. Marc Armengol s’ha reunit amb la portaveu de Tot per Terrassa, Núria Marín, per intentar baixar la tensió.