El PSC considera el Pla de Xoc ‘millorable, dispers i genèric’, i apunta a l’abstenció

El PSC considera que el Pla de Xoc que proposa el govern municipal és millorable, dispers, massa genèric i poc concret. Els socialistes han explicat que aquest document hauria de ser una eina de detecció clara de la situació que viu la ciutat i que oferís mesures d’execució ràpida. En el seu lloc, ha dit el líder del PSC Alfredo Vega, hi ha una falta de context econòmic i d’explicació de com s’han reprioritzat les partides pressupostàries.

El PSC ha presentat un seguit d’esmenes al Pla, que s’ha de votar al ple extraordinari d’aquest dijous. Proposen la contractació de 20 rastrejadors i 20 agents cívics; una campanya a l’espai públic; un conveni amb els laboratoris per abaratir la prova de la Covid-19 i una reducció de l’impost per aquells vehicles industrials que han hagut d’estar aturats. Encara que s’incloguessin les esmenes, sembla que el PSC, pel que diu Vega, s’abstindrà a la votació.

D’altra banda els socialistes portaran quatre propostes de resolució al ple ordinari de divendres. Una d’elles insta a la Generalitat a prioritzar la línia R4 de Renfe per connectar-la amb l’aeroport.