El PSC considera imprescindible que el govern català desencalli la construcció de la Ronda Nord

El Partit dels Socialistes de Catalunya considera irrenunciable la Ronda Nord que ha d’unir Terrassa amb Sabadell i prolongar el Quart Cinturo fins aquesta ciutat. És la principal reclamació que fa la Federació Vallès Oest del PSC al Govern de la Generalitat per l’elaboració dels pressupostos per aquest 2023, de moment prorrogats.

Els socialistes emplacen el govern de Pere Aragonès a signar amb l’Estat el conveni per al traspàs dels fons que han de permetre executar la Ronda Nord i també el contracte-programa per la millora de Rodalies.

També en matèria d’infraestructures, els socialistes demanen dues noves estacions a la línia S1 de Ferrocarrils: una a Terrassa, davant dels Jutjats, i l’altra al polígon La Llana de Rubí.

En sanitat, el PSC considera imprescindible que es projectin per a Terrassa el llargament reivindicat Centre d’Urgències d’Atenció Primària i dos nous CAP. També que es desencalli la construcció de l’hospital Vicente Ferrer, que ha de donar servei a Sant Cugat, Rubí i Castellbisbal.

Altres propostes que afecten Terrassa són la construcció d’un nou gimnàs a l’escola Cesc Aldea i la remodelació de les plantes en desús de la residència Mossèn Homs.