El PSC critica la gestió de la mobilitat i es mostra perplex per la polèmica moratòria de les motos

Perplexitat per part del grup municipal del Partit dels Socialistes davant la intenció del govern d’aprovar una moratòria perquè les motocicletes puguin seguir aparcant damunt les voreres de més de 3 metres. Aquesta serà una de les principals queixes que l’oposició formularà aquest divendres al Ple, en què espera rebre l’informe sobre la quantitat de sancions que s’han posat fins ara. El PSC denuncia una manca de lideratge i qüestiona la capacitat del Govern per gestionar la mobilitat a Terrassa.

Els socialistes també assenyalen el que consideren una mala implantació de la Zona de Baixes Emissions. Diuen que la transformació del passeig del Comte d’Ègara ha fet fallida i que, en aquest aspecte, cal un projecte integral, respectuós amb la història i que incorpori un procés participatiu obert a la ciutadania. Entre d’altres temes relacionats també amb la mobilitat, el grup municipal exigeix una solució per als veïns dels carrers Arquimedes i Galileu, que fa dies que expressen el seu malestar per l’increment del trànsit rodat.

D’altra banda, el PSC presentarà, amb Junts per Terrassa, una proposta per sol·licitar la prestació del servei TRANSIT a la ciutat, el qual ofereix atenció a les persones transgènere i al seu entorn afectiu.