El PSC critica uns pressupostos que “arriben tard i són insuficients”

El PSC ha triat el Parc de la República, a Sant Pere Nord, per fer la seva crítica als Pressupostos que la Generalitat ha presentat per al 2020. Ho ha fet per denunciar que aquests comptes, els primers després de tres anys de pròrrogues, no inclouen cap partida per a construir la residència per a la gent gran que està prevista des del 2006.

En la roda de premsa hi ha intervingut, també, el tinent d’alcalde de Sabadell i diputat al Parlament Pol Gibert. Gibert ha remarcat que, de les cinc comarques més poblades de Catalunya, el Vallès Occidental és la que s’emporta menys pressupost. Diu que arriben tard i són poc transformadors.

Els socialistes es queixen que els pressupostos no incideixen en matèria social, com la salut, l’educació, al gent gran, i tampoc en la mobilitat. El primer secretari socialista de Terrassa, Alfredo Vega, ha criticat la manca d’influència d’ERC i de Tot x Terrassa en aquests pressupostos. La Generalitat invertirà aquest any 12,5 milions d’euros a Terrassa. El PSC presentarà esmenes, tot i que amb poques esperances de ser aprovades.