El PSC convida a debatre aquest estiu sobre sanitat, pensions, cures o justícia juvenil

El PSC iniciarà un cicle de xerrades per aquest estiu per fomentar el debat i la participació de la ciutadania en temes de rellevància social. El Secretari de Debat i Formació del PSC local, Jordi Rueda, ha anunciat quines seran les properes conferències que els socialistes celebraran a la seu de l’agrupació: «Parlarem sobre sanitat, pensions, cures o justícia juvenil, temes que creiem que interessen a la ciutadania en aquests moments, per això els fem oberts a tota la ciutadania que vulgui assistir i participar».

El cicle s’iniciarà el proper dia 22 de juny amb una ponència sobre el sistema econòmic a la sanitat pública, a càrrec de la diputada al Parlament de Catalunya, Assumpta Escarp. La setmana següent, el dia 28, els socialistes parlaran sobre justícia juvenil en una xerrada en la que hi participaran diversos educadors socials i directius de centres educatius.

Al mes de juliol, el dia 6 el PSC organitzarà la presentació del llibre «Tiempo de cuidados», amb la seva autora, la filòsofa i catedràtica Victòria Camps. I el dia 12 del mateix mes, els socialistes tornaran a posar a sobre de la taula un tema de màxima preocupació, sobretot per a la gent gran: les pensions i el Pacte de Toledo, on hi serà present la diputada al Congrés dels Diputats, Mercè Perea.

Jordi Rueda assenyala que «ara que s’estan aixecant les restriccions creiem que és un bon moment per tornar a posar a damunt de la taula alguns temes de rellevància social sobre els que la ciutadania té ganes d’opinar i també d’aprendre», i apunta que tots els debats es podran seguir de manera presencial a la seu de l’agrupació, prèvia reserva; o a través de les xarxes socials del partit. Els actes seran presentats i moderats pel Primer Secretari del PSC local, Alfredo Vega; per la diputada al Parlament, Eva Candela; i per la Secretària de Gent Gran de l’agrupació, Isabel Zarza.