El PSC demana que el govern local es personi com acusació pels aldarulls de divendres

El PSC ha demanat al Govern municipal que l’Ajuntament de Terrassa es personi com acusació particular contra les persones detingudes divendres a la ciutat en motiu dels aldarulls que es van produir.

L’Ajuntament ha valorat, de forma provisional, en 11.500 euros els danys produïts al mobiliari urbà. Els socialistes consideren que aquest vandalisme l’haurà de pagar tota la ciutadania de Terrassa i per això demanen que l’Ajuntament es personi com acusació particular contra els detinguts per aquests fets.

Davant d’aquests incidents, el PSC lamenta que un dels dos partits del Govern municipal, ERC, encara no hagi condemnat la violència que va patir divendres la ciutat. Els socialistes creuen que davant d’episodis com el que es va viure a Terrassa, cal la màxima fermesa i contundència contra aquestes actituds, i en aquest sentit consideren que els dos partits del Govern municipal haurien d’haver rebutjat la violència des del primer moment.

D’altra banda, el PSC ha volgut mostrar, un cop més, el seu suport i recolzament als Mossos d’Esquadra, a la Policia Municipal, i a tot el personal i serveis d’emergències, de neteja, i de manteniment de l’espai públic que treballen per recuperar la normalitat als carrers. Els socialistes consideren que episodis com els que es van viure a la ciutat el passat divendres no són admissibles i que la llibertat d’expressió en cap cas empara actituds violentes i vandàliques.