El PSC demana tirar enrere l’urbanisme tàctic a Les Arenes i recuperar l’aparcament perdut

El PSC demana al govern municipal que faci marxa enrere en les intervencions d’urbanisme tàctic a Les Arenes. Els socialistes consideren que les actuacions al barri finançades amb fons europeus per pacificar el trànsit i millorar l’accessibilitat s’han traduït en la supressió de places d’aparcament i la creació de nou passos de vianants que no són accessibles, sense rebaixa de vorera. Després d’una visita al barri aquesta setmana, el PSC qualifica aquestes actuacions de nyap i sense sentit.

Al ple de gener la formació presentarà una proposta de resolució per reverir la supressió de places d’aparcament o, si no és possible, compensar-la amb la creació de noves.

El PSC no sap exactament quantes places d’aparcament s’han perdut a les Arenes per les actuacions dels fons europeus. Només tenen constància que a tota la ciutat hi ha 578 places menys.

Una iniciativa veïnal per eliminar els carril de vianants i recuperar les places d’aparcament ja ha reunit gaire 500 signatures.

Els socialistes veuen amb escepticisme la proposta del govern de crear 300 places d’aparcament a l’avinguda de Béjar. Malgrat estar consensuada amb els veïns creuen que la mesura no solucionarà el dèficit d’aparcament del barri de Sant Pere Nord.