El PSC denuncia que el govern de Jordi Ballart no dona informació sobre seguretat

El PSC denuncia que l’equip de govern municipal de Tot per Terrassa i ERC no respon les peticions del grup socialista sobre les memòries d’activitats del servei de Policia Municipal. En un comunicat, els socialistes expliquen que han sol·licitat les dades dels anys 2019, 2020 i 2021 però que no els han donat cap resposta ni explicació al respecte després d’un més de la petició.

La formació considera que aquesta negativa és greu ja que són documents que recullen l’actuació de la Policia Municipal en tot l’any i, per tant, són indispensables per valorar quina ha estat la feina del servei. El PSC alerta que es tracta d’una maniobra de Tot per Terrassa i ERC que respondria a dues possibilitats: per ocultar informació o per deixadesa.

Els socialistes van demanar aquestes memòries al Ple Municipal extraordinari sobre seguretat del 24 de gener. El PSC recorda que en aquesta sessió es va constatar l’augment de delictes a Terrassa durant els tres primers trimestres de 2022 respecte el mateix període de 2021.

També van sol·licitar la informació després del plenari del Consell Municipal de Seguretat, una reunió en la que els responsables polítics van compartir oralment unes dades amb els membres de l’òrgan.