CAAD voluntaris

El PSC denuncia que l’Ajuntament no protegeix els voluntaris del CAAD

El PSC denuncia que l’Ajuntament de Terrassa no té formalitzat cap conveni de col·laboració amb l’Associació Voluntaris Gossos Terrassa. Aquesta entitat s’encarrega de gestionar el voluntariat que es realitza al Centre d’Atenció d’Animals Domèstics de Terrassa (CAAD).

Els socialistes en van tenir constància al maig. Va ser arrel de l’accident que va patir una voluntària mentre passejava un gos. Llavors els socialistes van sol·licitar una còpia del conveni, però el govern els va respondre que no n’hi havia.

El partit lamenta que els voluntaris que realitzen tasques de vital importància pels animals que hi ha al CAAD no estiguin protegits sota un conveni amb l’administració municipal.

Segons la formació, l’any passat l’Ajuntament sí va signar un conveni de col·laboració amb l’Associació Voluntaris Gossos Terrassal. Amb tot, desconeixen el motiu pel qual aquest conveni no es va prorrogar.

A més, el PSC ha demanat per escrit un informe jurídic sobre la cobertura legal que té l’activitat que els voluntaris desenvolupen al CAAD.

Els socialistes reivindiquen la bona feina que fa el voluntariat al CAAD i els han traslladat el seu suport.