El PSC duu a ple la licitació de menjadors escolars, l’exclusió financera i facilitar les terrasses

El grup municipal del PSC proposa un acord a la resta de grups municipals per a què l’Ajuntament flexibilitzi els requisits per ocupar temporalment places d’aparcament al carrer per la instal·lació de terrasses. Els socialistes reconeixen l’esforç que ja fa el govern municipal d’eximir l’hostaleria de la taxa de terrasses però plantegen fer un pas més en el suport cap aquest col·lectiu.

Els socialistes també duen a ple la proposta que la FAVT no ha pogut entrar en l’ordre del dia. És per denunciar la pujada de la factura de la llum i demanar una regulació de l’electricitat.

I conscients de les dificultats de la gent gran per dominar les eines digitals, el PSC proposarà divendres diverses peticions a les entitats financeres per a que facilitin els tràmits bancaris a aquest col·lectiu, l’alliberi de comissions, els garanteixin fer operacions de caixa i instal·li caixers en tots els barris.

Aquestes propostes s’afegeixen a les que ja van presentar la setmana passada. Una, per iniciar un procés participatiu per decidir, aquest any, sobre 2 milions d’euros del pressupost d’inversions i, l’any que ve, sobre una part de l’ordinari. L’altra, presentada amb Junts per Terrassa i Ciutadans, demanant que l’oposició pugui participar en la licitació dels menjadors escolars.

De cara al ple de divendres els socialistes també proposen un acord de junta de portaveus per adherir-se al manifest de la Unió de Consells Esportius de Catalunya, que considera l’esport bé essencial per la salut física i el benestar emocional.