El PSC elabora un programa vàlid pels pròxims deu anys

L’Agrupació local del Partit Socialista de Catalunya celebrarà entre el 27 de març i el 6 d’abril, sis sessions sectorials obertes a la ciutadania per completar l’elaboració del seu programa electoral. De les reunions n’han de sortir propostes sobre la ciutat, l’economia, la sanitat, l’habitatge o la sostenibilitat, entre d’altres aspectes.

El partit també obrirà dos canals telemàtics per afavorir l’arribada de propostes i un whatsapp de comunicació directe amb el candidat, l’actual alcalde, Alfredo Vega. Amb aquest procés, el PSC completarà l’elaboració del seu programa electoral que vol ser l’agenda de ciutat fins l’any 2030. El PSC ja ha mantingut diversos debats amb especialistes del partit sobre el projecte de ciutat amb l’exalcalde de Barcelona, Jordi Hereu, sobre la regió metropolitana amb el candidat Jaume Collboni o el Dret a l’Habitatge amb l’exconsellera Carme Trilla.

Paral·lelament i des del mes de febrer el mateix candidat, Alfredo Vega, ha mantingut contactes amb diferents barris de la ciutat per captar les necessitats del territori i incloure al programa les propostes veïnals. Unes trobades que s’allargaran durant tot el mes d’abril.