El PSC es defensa de les acusacions de Ballart i l’acusa de manca de rumb

Manca de rumb, improvisació, por a la participació i un cost massa elevat. Així és com el PSC ha valorat des de l’oposició els 100 primers dies del govern local, un govern al que acusen d’estar més orientat a satisfer les necessitats dels grups polítics que de la pròpia ciutat.

Els socialistes critiquen que Tot per Terrassa i Esquerra han tret competències al ple, n’han canviat l’horari sense consultar la ciutadania i han desequilibrat la representació de govern i oposició en els consells d’administració de les empreses municipals. El president del grup municipal assegura que esperava que el fet que l’alcalde no tingués delegacions serviria per donar més impuls polític però lamenta que no hagi estat així.

El PSC també crida l’atenció sobre com ha actuat el govern en el tancament del Portal de Sant Roc i que oposició i ciutadania ho hagin conegut a través de la premsa. Comparteix l’objectiu de treballar per una ciutat més sostenible però no les formes. La B40 i el cobriment de les rieres són altres exemples, segons els socialistes, de la manca de rumb del govern.

Un altre dels aspectes que critiquen és l’elevat cost del nou govern per la incorporació de més assessors i una major estructura tècnica que, al seu parer, no està suposant una millora en la gestió.

Sobre l’anunci de pujar impostos, considera que es demana massa esforç fiscal a una població treballadora amb salaris congelats i només compartiria l’augment de la taxa de residus si el govern explica el seu projecte.

Alfredo Vega s’ha defensat de les crítiques de Jordi Ballart, ha negat totes les acusacions i s’ha mostrat disposat a aportar la documentació necessària per rebatre-les. Assumeix determinats errors mentre va ser alcalde però recorda que només va estar 19 mesos d’un mandat on el màxim responsable va ser Ballart.