El PSC exigeix a la Generalitat més planificació territorial

Els socialistes s’han desplaçat fins a Can Palet de Vista Alegre, a l’entorn de l’Anella Verda, per exposar les seves propostes en matèria de territori i infraestructures.

Allà, el PSC ha denunciat la inacció de la Generalitat en temes de planificació territorial, àmbit que supera les competències municipals, i reclama millores immediates en temes que assegura que ja hauria d’haver resolt com la zona tarifària, la homogeneïtzació dels peatges i l’ampliació de la xarxa ferroviària i d’estacions. Defensa que el creixement de la població ha d’anar acompanyat de qualitat de vida.

En la mateixa línia s’ha expressat el diputat Jordi Terrades, que ha incidit especialment en la congestió del transport públic i en exigir la posada en marxa de la T-Mobilitat.

El Partit Socialista de Terrassa vol revisar les previsions de creixement de la ciutat per encabir nova població, replantejar la situació de les rieres perquè deixin d’actuar com a barreres, exigir la finalització de la B-40 i les estacions Terrassa Oest i Jutjats.