El PSC exigeix a TxT i ERC acabar les obres de dignificació de l’avinguda Béjar

Terrassa té el Mercadal més gran de Catalunya, tradicional en el mapa del comerç local. L’any 2016, sota el govern socialista, es va fer una primera fase de dignificació de l’espai que va consistir en la renovació del paviment del passeig central. Això va permetre la reordenació de les parades per assolir una millor organització de l’espai.

Al final d’aquell mandat, el PSC va deixar designada una partida per finalitzar la millora de la resta d’illes que, amb el canvi de govern, va ser suprimida i reprioritzada, segons explica la formació. A més, els socialistes asseguren que durant els darrers anys, el govern de TxT i ERC ha ignorat les queixes constants tant d’usuaris com de paradistes per la manca de finalització del projecte.

Per això, des del PSC exigeixen que aquesta dignificació es dugui a terme per a la sostenibilitat i qualitat viària del Mercadal i de tota la zona. Creuen que el pressupost viu del govern local permet incloure la tornada d’aquesta partida i consideren que la recent tercera convocatòria dels Fons Next Generation en en l’àmbit de comerç pot ajudar a finalitzar el projecte.