El PSC guanya en tots els barris de Terrassa excepte en els tres on el supera Junts

A les eleccions europees de diumenge el PSC ha estat la força més votada en tots els districtes excepte en el primer, on és segona, per darrera de Junts. El PP és segona força en quatre districtes (2, 3, 6 i 7), Junts al 4 i Esquerra al 5. Vox és tercer en tres districtes, junts en dos i Esquerra també en dos.

On tenen més suports els socialistes és al districte segon, amb més d’un 41 per cent. Junts i Esquerra són més forta al Districte primer, un 27 i un 17 per cent respectivament.

El PSC guanya en tots els barris de Terrassa excepte en els tres on el supera Junts. On els socialistes tenen el màxim suport al barri de Montserrat, on ha rebut prop d’un 51 per cent dels vots. El suport més gran per a Junts és al Centre, amb un 33 per cent, el d’Esquerra a l’Antic Poble de Sant Pere amb un 24, el PP a Can Palet i Can Parellada amb un 18, Vox un 17 a Montserrat i els Comuns un 7 per cent a Vilardell. El partit d’extrema dreta Se Acabó la Fiesta arriba al 7 per cent a Montserrat i Vilardell.