El PSC lamenta la poca empatia del govern espanyol amb Terrassa i la comarca

Els socialistes terrassencs lamenten la poca empatia del govern espanyol amb els interessos de Terrassa i critiquen que no hagi acceptat les esmenes que han presentat als Pressupostos Generals de l’Estat per reclamar més inversió tant a la ciutat com a la comarca. El PSC local en fa responsable tant al Partit Popular com a Ciutadans pel seu vot en contra al Congrés.

Les peticions plantejades per la formació posen l’accent en les obres del Quart Cinturó i l’A2, així com la construcció d’una nova estació de Renfe a Can Boada i més recursos per a la Seu d’Ègara.

Els socialistes reclamen al govern més diàleg, que compleixi els compromisos adquirits i avanci cap a un tracte més just per a Catalunya.

En aquest sentit, valoren l’aprovació de l’esmena que ha de permetre avançar en la remunicipalització de determinats serveis i protegir els drets dels treballadors.

Des del PSC també esperen que el govern accepti flexibilitzar els requisits exigits als municipis per poder gestionar el superàvit que, en el cas de Terrassa, és de 14 milions d’euros.