El Psc Celebra Un Acte En Motiu Del Dia De La Gent Gran

El PSC parla de la discriminació per edat amb motiu del dia de la Gent Gran

En el marc del Dia Internacional de la Gent Gran, el Partit dels Socialistes de Terrassa ha celebrat aquest dilluns un acte per parlar de la discriminació per edat. En l’acte han comptat amb la diputada al Congrés Sònia Guerra i amb la candidata socialista a l’alcaldia de Terrassa, Eva Candela.

L’acte, que ha comptat amb una seixantena de persones de públic, ha estat presentat per Isabel Zarza, secretària de la Gent Gran de l’agrupació local. Sònia Guerra i Eva Candela han parlat dels drets de les persones grans i d’alguns temes importants d’aquest col·lectiu, com la soledat no desitjada o la bretxa digital. Asseguren estar treballant des de totes les institucions per revertir aquestes situacions i donar a la gent gran el lloc que mereix en aquesta societat.

 D’altra banda, Eva Candela ha remarcat la importància de no menysprear a ningú per la seva edat. L’acte ha acabat amb un petit berenar per als assistents. Des de la comissió de la gent gran asseguren que seguiran lluitant pels seus drets amb polítiques que posin al col·lectiu al lloc on toca.