El PSC passa de 9 a 7 regidors i perd l’alcaldia de Terrassa després de 40 anys

El PSC ha perdut les eleccions a Terrassa. Després de 40 anys al capdavant del govern de la ciutat, els socialistes han baixat de 9 a 7 regidors i se situen com a segona força, superats per la fulgurant entrada de Tot per Terrassa de l’exsocialista Jordi Ballart.

La nit ha estat tensa a la seu del carrer de la Rasa i no ha estat fins ben avançat l’escrutini quan ha fet aparició el cap de llista, Alfredo Vega, per adreçar-se a amics i simpatitzants.

Les primeres paraules han estat per felicitar la força guanyadora i reconèixer la derrota, un peatge que han hagut de pagar, segons Vega, com a conseqüència de les tensions d’aquest mandat. Amb tot, es mostra satisfet per haver sabut estar a l’alçada.

Vega creu que ara és imprescindible l’autocrítica i la reflexió per fer front a aquest nou mapa polític que es dibuixa a la ciutat. S’ha mostrat obert a projectes que apostin per Terrassa i a parlar amb totes les forces que se’ls apropin.

L’encara alcalde ha agraït a les més de 19.600 persones que  l’han votat el seu suport. Ha assegurat que no les defraudarà perquè treballarà perquè la ciutat continuï avançant.