El PSC presentarà al ple una proposta per restituir els canvis en la mobilitat a Can Boada

Després de les múltiples queixes del veïnat de la Plaça Lluís Companys – Grups Gibraltar pels canvis en la mobilitat del barri per la implantació de la quarta línia de recollida de residus, representants del PSC s’han reunit amb les persones afecades per conèixer la situació i ha decidit presentar una proposta al ple municipal del mes d’abril, en forma d’acord de junta de portaveus, per restituir les modificacions.

Els canvis han estat motivats pel sistema de grans contenidors carregats al camió lateralment per la dreta. Segons la formacio, en barris amb carrers més estrets que les principals avingudes de la ciutat ha generat problemes de mobilitat.

Properament l’ajuntament començarà amb la implantació de cinquena línia i, és per això que, els socialistes demanen estudiar totes les alternatives i possibilitats tècniques de millora que ofereix el mercat actualment per minimitzar els possibles inconvenients que pot suposar la implantació extensiva d’aquest sistema.

En aquest sentit, el PSC també proposa analitzar, en el marc del recent creat Consell de Residus de Terrassa, sistemes alternatius de recollida de càrrega lateral per la dreta, compatibles amb l’estructura viària de la ciutat.