El PSC qualifica de nova ocurrència de Ballart obrir la Rambla al trànsit

Els socialistes consideren que les polítiques en matèria de mobilitat i medi ambient a la ciutat són contradictòries i suposen un desgavell per als ciutadans i un malbaratament de recursos públics. La reobertura de la Rambla d’Ègara suposaria per al PSC posar en qüestió el model de ciutat, la mobilitat i afectaria greument el transport públic.

La formació política recorda que l’anunci coincideix amb la notícia que Terrassa és la segona ciutat amb més pol·lució de Catalunya i que els nivells de diòxid de nitrogen a l’aire van triplicar l’any passat el límit fixat per l’Organització Mundial de la Salut.

El grup municipal veu amb molta preocupació la constant improvisació del govern liderat per Jordi Ballart amb ERC i Junts i la deriva de la ciutat cap a un model de mobilitat totalment obsolet i fracassat.

El PSC recorda de nou que el Pla de Mobilitat actual està caducat des del 2021 i demana al govern que situï al capdavant del Servei de Mobilitat, sense direcció des de fa mesos, a una persona experta i de reconegut prestigi en la matèria.

Finalment, el PSC demana que l’alcalde deixi d’improvisar en qüestions tan rellevants i que convoqui urgentment la Taula de Mobilitat de Terrassa.