El PSC qüestiona la gestió que l’Ajuntament ha fet de la mobilitat a Can Boada

Aquest divendres el partit dels socialistes de Terrassa ha emès un comunicat en forma de denúncia per la gestió de la mobilitat al barri de Can Boada, que el partit considera com a “desastrosa”.

Fa més d’un any l’Ajuntament va canviar el sentit de la circulació d’alguns carrers del barri per implantar els nous contenidors de recollida de residus. Uns canvis de sentit que van ocasionar molèsties a una part important del veïnat. Arrel d’aquest malestar els socialistes van recollir les demandes dels veïns de Can Boada per a portar-los al Ple de l’Ajuntament fins a dues ocasions. Tot per Terrassa i ERC van votar en contra en ambdues.

L’alcalde Jordi Ballart va comprometre’s a implementar aquesta mesura de mobilitat abans de l’estiu de 2021, fet que no s’ha produït. L’alcalde s’ha tornat a reunir amb els afectats del barri per anunciar-los que finalment l’Ajuntament rectificarà i els carrers tornaran a recuperar el sentit de la circulació habitual. Una rectificació que el PSC de Terrassa veu amb mals ulls i, segons expliquen fons del partit, la gestió d’aquest conflicte “demostra la incompetència d’un Govern Municipal que enlloc de solucionar problemes, en crea allà on no n’hi ha”.

Els socialistes insisteixen que el Govern Municipal ha estat més d’un any mantenint un conflicte a aquest barri sense buscar-hi una solució immediata. Amés, en el comunicat de denuncia d’aquest divendres s’anuncia que els socialistes estaran atents al compliment d’aquesta promesa i vetllaran perquè “les paraules de Ballart es tradueixin en fets concrets”. Tanmateix des del PSC lamenten que “tot i rectificar el sentit de la circulació dels carrers, el Govern procedeixi a la compra dels camions de recollida de residus que l’Alcalde va prometre”.