El PSC qüestiona l’ampliació de l’estructura de l’ajuntament en plena crisi econòmica

El grup municipal socialista critica la remodelació de l’estructura directiva de l’Ajuntament de Terrassa que consisteix en la creació d’una nova àrea per a Estructura Territorial i Atenció Ciutadana, esulatt de la divisió en dos de l’àrea de Serveis Generals i Govern Obert. Segons Alfredo Vega, president del grup: “Està totalment injustificada i és una falta de respecte a la ciutadania, tenint en compte el moment de crisi econòmica actual. A més, no respon a cap criteri d’eficiència en la gestió del servei.”

La formació explica que la nova àrea tindrà adscrits els serveis d’estructura territorial, atenció ciutadana, districtes, equipaments cívics i planificació i desplegament territorial, i cartografia i població, motiu pel qual considera del tot desproporcionat assignar tota l’estructura de personal i econòmica que implica una nova àrea per a aquests serveis. “Aquesta ampliació se suma a una estructura ja sobredimensionada. És una despesa econòmica totalment injustificada”, afirma Vega.

El PSC critica que l’alcalde Jordi Ballart no ha explicat els motius que justifiquen aquesta decisió, així com tampoc encara no ha donat les raons de la modificació del cartipàs que va fer fa unes setmanes. Per tot plegat, demanaran totes les explicacions oportunes al proper ple.