El PSC qüestiona l’ampliació de l’estructura municipal i presenta 5 mocions al ple de novembre

El grup municipal socialista es mostra crític amb la modificació dels llocs de treball de l’Ajuntament, un dels dictàmens de l’ordre del dia del ple.  El president de la formació, Alfredo Vega, ha qualificat la creació d’una nova àrea d’injustificada, improvisada i temerària. La nova àrea d’Estructura i Atenció Ciutadana neix de la divisió en dos de la de Serveis Generals i Govern Obert. Aquesta ampliació de l’estructura municipal, en un moment de crisi econòmica i social, requereix, segons Vega, una explicació i per això, la demanaran a la sessió de divendres.

La formació presenta 5 propostes de resolució. Aquesta setmana es va explicar en solitari la de prevenció de l’assetjament escolar i protecció de la infància i la joventut. Aquest dimecres a la tarda, les altres quatre.

Els socialistes han criticat la signatura del programa «Terrassa Aposta per l’Ocupació» entre l’Ajuntament i la patronal Cecot sense la presència dels sindicats. Per això demanen que el Pacte per l’Ocupació es reactivi i es reuneixi periòdicament amb totes les parts implicades.

En una altra moció demanen que l’equip de govern posi en marxa el projecte Barris Sostenibles i es constitueixi el consell assessor, l’òrgan de participació que en depèn.

El PSC vol que es convoqui la Taula de Mobilitat per explicar la nova pròrroga del servei d’autobusos i preparar els nous plecs. En aquest òrgan s’haurien de recollir les demandes històriques de tots barris i entitats en igualtat de condicions si s’amplien les línies. Armengol critica que s’anunciï el perllongament de la L4 a Can Parellada a través de les xarxes socials o en visites sobre el terreny.

I finalment, volen que es convoqui la taula de rieres i unes jornades participatives per consensuar objectius i accions futures.