El PSC reclama més participació en el procés d’agregació de Les Fonts

El Partit dels Socialistes reclama millorar la participació ciutadana en el procés d’annexió a Terrassa de la part del barri de Les Fonts que fins ara pertany a Sant Quirze. El PSC vol la creació d’una comissió ciutadana amb representació de les entitats. També reivindica que l’oposició formi part de les comissions tècnica i política que es crearan per seguir el procés que ara enceta la Generalitat. Tot i aquesta esmena, els socialistes votaran a favor de l’expedient que aquest divendres arriba al ple.

D’altra banda els Socialistes se sumen al rebuig a la revisió de les tarifes del transport públic metropolità que no soluciona el greuge històric amb la ciutat. També votaran a favor de la proposta modificada de Ciutadans en favor de la llibertat d’expressió a la Universitat Autònoma, arran d’una agressió d’ara fa deu dies. La Junta de Portaveus aprovarà una proposta presentada pels Socialistes en favor de la tinença responsable d’animals i de la promoció del Centre d’Acollida municipal durant aquestes festes.

El PSC també reclama mesures a la Generalitat que evitin el tancament de l’empresa Continental de Rubí que afectaria a 780 treballadors. Finalment els socialistes denuncien que l’actual Equip de Govern buida de contingut els plens aprovant molts expedients en la Junta de Govern i evitant així el debat ideològic en les sessions plenàries.