El PSC s’oposarà a la pancarta pels presos a la façana de l’ajuntament

El PSC s’oposarà a penjar una pancarta pels presos a la façana de l’ajuntament, tal com demana Junts per Terrassa. El portaveu Alfredo Vega lamenta que aquest tema torni al ple i defensa que, més enllà de les majories assolides, és una competència de l’alcalde, no del ple.

Els socialistes tampoc donaran suport a la proposta de Ciutadans sobre els fets de l’escola Font de l’Alba. La consideren poc oportuna i precipitada i demanen esperar a la resolució judicial.

Pel que fa a la resta de temes que es debatran aquest divendres en el primer ple ordinari del mandat, el grup socialista s’abstindrà en el punt que preveu destinar 2,5 milions d’euros a inversions financerament sostenibles i també pel que fa al Pla Econòmic Financer per a 2019 i 2020 perquè preveu augmentar la pressió fiscal.

Pel que fa a la voluntat de l’equip de govern d’incrementar l’estructura tècnica de l’ajuntament amb dos nous directors d’àrea i un coordinador, s’hi oposen frontalment pel cost que tindrà per la ciutat i perquè, a la pràctica, suposa duplicar dues àrees, passant de 5 a 7.

El PSC argumenta que l’estructura política ha de tenir capacitat de coordinació, sobretot, tenint en compte que són 15 els membres de l’equip de govern.