El PSC Terrassa condenma els atacs rebuts a la seva seu del carrer de la Rasa

L’agrupació local socialista de Terrassa lamenta i condemna a través d’un comunicat els atacs rebuts a la seva seu del carrer de La Rasa a la nit de dimecres 20 de setembre. Segons els socialistes, al voltant de les deu de la nit un grup de persones va enganxar cartells a la façana favorables al referèndum de l’1 d’Octubre i a favor de la independència. Tot seguit, afegeixen, quatre persones van escriure Putos fachas, van dibuixar l’esvàstica a la porta i van trencar el vidre amb un martell.

L’agrupació local considera que es tracta d’un acte vandàlic realitzat per uns individus que no representen l’esperit pacífic i cívic de la gran majoria que legítimament es mobilitza aquests dies, però alerta que suposa una agressió no només a un partit polític, sinó als valors democràtics i de llibertat.

En aquest sentit, el PSC Terrassa crida a la calma i al diàleg i alerta que la solució a la greu situació que es viu aquests dies no està en la repressió ni en les agressions d’aquest tipus. Manifesten que la solució ha de venir de la política, la qual cosa, conclouen, els dos principals responsables de la situació, els governs de l’Estat i de la Generalitat, no han fet durant tot aquest temps.

Font imatges: PSC Terrassa