150622 Presentació Projecte Rieres

El PSC troba decebedor l’acte de presentació de les rieres

Els PSC considera que l’acte de dimarts a la tarda al Teatre Principal havia de ser el punt de partida per assentar les bases de la transformació futura de les rieres i que, en canvi, segons la formació, es va plantejar com un acte d’autobombo partidista i d’inici de la campanya de Ballart per a les properes eleccions municipals.

Segons els socialistes, el govern torna a condicionar els projectes de ciutat a la obtenció de subvencions del programa europeu Next Generation com a excusa per a justificar, diu el PSC, la inacció i paràlisi d’un equip que no pot complir tot allò que va prometre per guanyar les passades eleccions.

La formació afegeix que van trobar a faltar la presència de tècnics especialistes en la matèria i l’opinió de l’Agència Catalana de l’Aigua. En aquest sentit, el portaveu socialista, Marc Armengol, recorda que el ple va aprovar a principis de mandat una resolució del PSC on es demanava organitzar unes jornades tècniques obertes a la participació ciutadana convidant a especialistes. En aquesta línia, el grup municipal afirma que comparteix el sentit de la intervenció del president de la FAVT que en el seu torn de paraula va demanar abandonar ja la inconcreció i passar a l’acció de la mà de la participació ciutadana.

El PSC denuncia que la Regidora de Rieres no assisteix a cap Comissió Informativa per rendir comptes i afegeix que la Taula de Rieres només s’ha convocat un parell de vegades en tot el mandat.

Els socialistes reclamen més rigor i concreció en els plans de futur i afegeixen: “De moment, continuem amb més promeses, ocurrències, imatges virtuals indefinides i missatges bucòlics però sense una programació definida”. El PSC conclou: “Per tant, després de tres anys de la creació de la regidoria i de molts diners i recursos gastats en estudis i assessors, el balanç és francament decebedor”.