El PSC vol impulsar un pla director per a la modernització del comerç a Terrassa

El comerç de proximitat és clau per al model de ciutat que proposen els socialistes. El partit ha presentat dimarts a Ca n’Anglada les propostes per al sector, entre les quals destaca un pla director per a la modernització del comerç. Aquest document vol avançar en la digitalització i la formació dels professionals implicats.

El PSC també vol consolidar les àrees de promoció econòmica urbanes. Fomentant així la cooperació entre l’Ajuntament i els eixos comercials. A més, es comprometen a finalitzar els plans directors dels mercats municipals. A més d’estudiar l’ampliació de l’aparcament en els eixos comercials i agilitzar els tràmits administratius.

Altres mesures dels socialistes en matèria de comerç passen per la creació de noves fires i esdeveniments. Així com la recuperació d’altres que han deixat de fer-se. El PSC també planteja adequar el recinte firal per incrementar la seva activitat mentre s’estudia la possibilitat de construir un palau de congressos en els propers anys a Terrassa.