El PSC vol incrementar en 75 els policies municipals i incorporar 40 agents cívics

El PSC ha triat el Mercadal de Martí l’Humà per presentar les seves mesures en matèria de seguretat i civisme. Els socialistes proposen incrementar la plantilla de la Policia Municipal en 75 agents i incorporar una quarantena d’agents cívics que complementarien la seva acció.

La formació reconeix que la ràtio de policies a Terrassa està per sota del nivell òptim però ho atribueix a les limitacions pressupostàries de la Llei Montoro i l’avançament de l’edat de jubilació de la plantilla. Amb tot, els socialistes defensen que la seva gestió al govern ha permès optimitzar els recursos que tenien al seu abast per donar el millor servei a la ciutat.

A banda de l’increment de la plantilla de policia, el PSC vol impulsar una visió més àmplia de la seguretat amb campanyes ciutadanes que difonguin els valors d’educació, civisme i respecte.

La formació afirma que Terrassa és una de les ciutats més segures de Catalunya i de l’Estat, atenent a que els índexs de delinqüència a la ciutat estan molt per sota.