El PSC vol que el superhàbit de l’Ajuntament es destini a habitatge, formació i petit comerç

El PSC proposa que el superhàbit d’uns 17 milions d’euros que l’Ajuntament aprovarà en el ple de dilluns, es destini a ampliar el parc d’habitatge públic de lloguer i a diferents programes de formació i ocupació i de reimpuls del petit comerç. Al ple de març arriba un expedient de crèdit extraordinari i un altre de suplement de crèdit per uns 17 milions d’euros, uns 12 dels quals provenen de la limitació de despesa de l’anterior mandat quan governava el PSC.

Els Socialistes considera que al menys 2,5 milions d’euros es destinin a polítiques d’habitatge. D’altra banda el PSC també demanarà complementar els ajuts que arribin d’altres administracions amb formació per a les persones aturades i evitar així que l’actual augment de desocupació esdevingui estructural.

Finalment els socialistes insten l’Ajuntament a liderar una plataforma digital de venda perquè el petit comerç pugui lluitar amb igualtat de condicions amb les grans distribuïdores per internet. Una forma de modernitzar el petit comerç que també passaria per a la formació específica pel sector i promoure vals descompte entre la ciutadania per dinamitzar el teixit comercial de la ciutat.