El PSC vol que els pressupostos de la Generalitat incloguin un centre d’urgències d’atenció primària

El PSC ha introduït una dotzena d’esmenes al projecte de pressupostos del govern català per reivindicar projectes no previstos per Terrassa. Segons els socialistes, els comptes no contemplen ni tan sols la redacció del projecte executiu o d’avantprojecte.

Un d’ells és la construcció d’un Centre d’Urgències d’Atenció Primària, un equipament llargament reivindicat i que, per ara, encara no té ni tan sols la ubicació escollida. També l’ampliació del CAP Terrassa Nord que s’ha quedat obsolet després de 40 anys.

Els socialistes demanen que s’actualitzi el projecte de residència de Sant Pere Nord. Retreuen a retreu a Esquerra i Junts que en comissió aprovessin, fa menys d’un any, una proposta favorable a l’equipament i que no l’hagi inclòs al pressupost.

Altres partides passen la remodelació de les plantes de la residència de Mossèn Homs i la redacció dels projectes de l’estació de Ferrocarrils Terrassa Sud i de la residència i centre de dia per a persones amb discapacitat severa La Pineda II. També incrementar, a nivell nacional, el pressupost per l’escola inclusiva, la formació professional, la salut mental i l’atenció primària.

Davant l’absència d’aquests projectes als pressupostos de la Generalitat el PSC interpel·la directament l’alcalde Jordi Ballart i a la comissió bilateral Ajuntament-Generalitat.

El PSC confia que aquests projectes es puguin incloure en posteriors modificacions del pressupost.