El PSC vol recuperar i ampliar el cos dels Agents per la Convivència

El PSC reclama la recuperació i ampliació del desplegament de 21 agents de convivència pels 7 districtes de la ciutat. Un programa per millorar el civisme aprovat per unanimitat el 2019 i ara suprimit i sense pressupost per part de l’Equip de Govern. Pels Socialistes que volen dotar el programa de caràcter permanent, la supressió dels agents per la convivència arriba en un context social d’alta percepció d’inseguretat.

D’altra banda els Socialistes demanaran en el pròxim ple una solució urgent pels més de 700 alumnes que s’han quedat en llista d’espera per accedir a algun mòdul de Formació Professional. Una situació greu perquè les famílies no tenen alternatives formatives. Un problema que passaria per activar tots els mecanismes de col·laboració amb la Generalitat per aconseguir una oferta formativa dimensionada amb la ciutat.

Pels socialistes aquesta situació arriba després de que l’augment de la natalitat dels últims anys hagi tensionat la Primària i la Secundària, la qual cosa evidencia la manca de planificació formativa de les institucions.