El PSC vol una línia d’ajuts per a la rehabilitació i l’accessibilitat dels pisos antics

El PSC proposa crear una línia d’ajuts econòmics directes per a la rehabilitació i millorar l’accessibilitat als habitatges de més de 30 anys. Una fórmula similar al de la Generalitat per a la instal·lació d’ascensors en edificis antics, o d’un programa d’accessibilitat en els interiors dels pisos que encara té en marxa la Diputació. Una línia d’ajuts municipals, d’uns 1.500 euros de mitjana, per facilitar la mobilitat adaptant sobretot cuines i banys.

D’altra banda els socialistes carreguen contra l’Equip de Govern pel desgavell en els vals de descompte pels aparcaments públics dels eixos comercials. El PSC denuncia el trencaments d’un acord de de portaveus per retirar els descomptes en un horari determinat, en l’aparcament d’Egarvia a Ca n’Anglada. Aquestes bonificacions que ja no s’apliquen han anat acompanyades d’informacions contradictòries, difoses per l’ajuntament des de les seves xarxes socials i la web.

Els Socialistes proposen allargar la bonificació en els tiquets d’aparcaments per afavorir la restauració i fer-ho extensiu a tots els eixos comercials de la ciutat. Finalment el PSC subscriu dos acords de Junta. Un de suport al diàleg amb la comunitat educativa aquests dies de reivindicació de diferents propostes organitzatives i pedagògiques. I l’altre per dedicar una placa o un espai a la ciutat, per donar visibilitat a la comunitat transgènere.