El PSUC Viu de Terrassa celebra una jornada d’homenatge a la militància històrica

El Centre Cívic Montserrat Roig ha acollit aquest dissabte un acte en forma de reconeixement a la militància històrica del PSUC. Amb el títol, “Anys de lluita, anys del PSUC”, la formació comunista ha volgut retre homenatge als membres del partit que van lluitar contra el franquisme durant la dictadura.

L’acte, que ha comptat amb més d’un centenar d’assistents, s’ha celebrat entre un clima reivindicatiu i de fraternitat. A més del secretari general del partit, Eduard Navarro, també hi ha intervingut a través d’un vídeo el secretari general de Comissions Obreres al Vallès Occidental, Enrique Rodríguez, així com el militant terrassenc Juan Márquez, qui ha repassat la història i el creixement del partit a la ciutat durant el franquisme.

Els assistents han pogut recordar als primers militants comunistes terrassencs a través d’un mural amb una trentena de fotografies històriques. Per la seva part, els responsables de l’exposició ja han proposat fer entrega d’aquestes imatges a l’Espai de la Memòria i dels Valors Democràtics de l’Arxiu Històric de Terrassa.