El públic ha d’empènyer les RedSticks en el seu camí cap a la semifinal del Mundial

La selecció espanyola femenina d’hoquei herba afronta aquest dimecres (21.30h) l’eliminatòria de quarts de final de la Copa del Món Terrassa 2022 contra Austràlia.

Per promocionar aquest partit i registrar de nou una bona entrada a les graderies de l’Estadi Olímpic (contra l’Índia hi van anar més de 3.500 espectadors) que ajudi a les RedSticks a aconseguir el bitllet per a la semifinal de dissabte, la Federació Espanyola (RFEH) ha fet públic unes espectaculars imatges del camp.

Estadi Olímpic Vol Dron 2

Imatge aèria de l’Estadi Olímpic en un vol de dron per promocionar el partit

Ha estat en un vol nocturn amb dron que surt des del túnel de vestidors i que recórre tot el perímetre d’un l’Olímpic il·luminat i buit d’aficionats, amb l’únic testimoni del trofeu de campions que aixecarà diumenge la selecció guanyadora al mig del terreny de joc.

Recordem que si Espanya accedeix a les semifinals del Mundial, fita que ja va aconseguir el 2018 a Londres, quan va aconseguir la medalla de bronze precisament contra Austràlia, s’enfrontaria al vencedor de l’eliminatòria de quarts entre les actuals campiones, els Països Baixos, i Bèlgica.