El punk-rock i la cervesa artesana protagonistes al festival Tropical Riot d’Ullastrell

El punk-rock i la cervesa artesana han estat les protagonistes al Festival Tropical Riot que aquest dissabte ha celebrat la seva tercera edició a la zona poliesportiva d’Ullastrell. Una jornada completa a l’aire lliure amb diferents activitats que ha defugit de la idea de festivals musicals únicament nocturns i amb actuacions solapades.

Després de les dues primeres edicions amb un gran èxit de públic i consolidat amb la presència de bandes referència dins de l’escena punk-rock nacional i europea, el Tropical Riot busca convertir-se en un festival de referència del gènere a Catalunya. La d’enguany hauria estat la quarta edició si no fos per la suspensió d’una de les jornades previstes durant la pandèmia.

Més de mig miler de persones han gaudit d’un cartell que ha superat el de les altres dues edicions amb grups com Les Salvatges, de Barcelona, Anai, del País Vasc o Not On Tour, d’Israel. Aquesta presència internacional ha donat un plus d’interès al festival que, per primer cop i amb un fitxatge a l’últim moment ha obert les fronteres espanyoles, qui sap si convertint aquesta edició en la primera de moltes amb artistes d’arreu del món.

L’altra cara de la moneda que també ha convençut a molts amants del Punk i el Rock han estat els Anti-Patiks, que juntament amb Biznaga, s’han convertit en els caps de cartell.