El quart torneig de futbol base de la UFB Jabac i Terrassa es consolida com un dels grans a nivell català

Aquest pont de la Constitució el futbol base ha estat protagonista a la ciutat de Terrassa. El club Unió Jabac i Terrassa ha celebrat la quarta edició  del Torneig d’Hivern de futbol base. Un torneig que s’ha consolidat com una de les cites importants pels jugadors dels filials d’equips d’arreu de Catalunya.

Un torneig que s’ha jugat en la modalitat de futbol 7 a les instal·lacions de les Palmeres i el Municipal de Can Jofresa i que ha comptat amb un cartell de luxe, amb la presència de clubs com el Barça, el Girona, l’Espanyol, el Cornellà, la Damm o el Gimnàstic de Manresa. La participació d’aquests equips és una motivació extra pels clubs de menys renom i lluny de Barcelona, que poden creuar-se amb equips d’entitat que no troben a les seves lligues territorials.

Aquesta edició ha comptat amb 150 jugadors d’entre 6 i 9 anys dividits en tres categories. Divendres i diumenge ha estat el torn dels prebenjamins i benjamins de primer any i dissabte ha estat el torn dels benjamins de segon any.

En la categoria de benjamí de primer any la final s’ha disputat entre el Girona i l’Espanyol en un partit que ha acabat un a zero a favor del conjunt blanc i blau.

Molts dels clubs que hi han participat ja esperen amb ganes la 5ª edició que es celebrarà l’hivern que ve.