El quartet del saxofonista Andy Sheppard substitueix Dave Liebman i Richie Beirach Duet

El pianista i compositor nord-americà Richie Beirach s’ha vist obligat a cancel·lar la seva gira europea, a duet amb el saxofonista Dave Liebman, i que els havia de portar a Terrassa dissabte vinent 14 de març. La seva delicada salut ha motivat aquest canvi de darrera hora, aconsellat pels especialistes de no viatjar a Europa.

El projecte liderat pel saxofonista soprano, tenor i compositor Andy Sheppard, és la proposta que l’organització presenta aquell dia a la Nova Jazz Cava. Un projecte desenvolupat per l’actual banda del músic britànic en el seu debut al Festival.

Es preveu un vetllada formidable i d’alt nivell creatiu amb artistes de primera línia com l’innovador guitarrista noruec Eivind Aarset, també a l’electrònica i per primera vegada a Terrassa; el solvent baixista de l’Alger, Michel Benita, conegut a Terrassa pels seus concerts a Marc Ducret l’any 1992 i Erik Trufazz Ladyland Quartet al 2003. I tancant files el baterista, Mario Costa, per marcar el beat d’un concert de descoberta i en la línia que caracteritza el Festival de Jazz Terrassa 2020.

Sheppard ha estat guardonat amb diversos premis al British Jazz Awards i ha treballat amb algunes figures destacades del jazz contemporani, entre les quals hi ha Gil Evans, Carla Bley, George Russell i Steve Swallow. El seu àlbum com a líder Surrounded by Sea (ECM, 2015) comptava amb Aarset i Benita a les files.

Entrades anticipades: www.jazzterrassa.org