El raper terrassenc Lildami publicarà el seu segon treball, “Viatge en Espiral”, el 29 de gener

Lildami publicarà el seu segon disc, Viatge en espiral, el pròxim 29 de gener amb el segell barceloní Halley Records. Abans, però, tanca aquest 2020 tan estrany avançant “Ramiro”, una havanera  amb la que el raper terrassenc vol reivindicar les seves arrels mediterrànies i homenatjar els avis i les àvies. “Mentre tots els rapers s’emmirallen amb la cultura dels Estats Units, jo m’acosto a la cultura catalana i mediterrània amb el grup d’havaneres Arjau i la col·laboració de la plana major de l’urban català”. O sigui: Sr. Chen, Flashy Ice Cream, Lauren Nine, Senyor Oca, Emotional G, Mi Amargo o Teuma Thug de la Pawn Gang.

“Ramiro” explica una història atípica dins d’aquest gènere nostàlgic de l’havanera que acostuma a cantar històries de mariners que feien les Amèriques i les seves estimades. En aquesta ocasió, Lildami ho capgira i presenta una història d’amor entre dos homes en una època on les relacions homosexuals eren tabú. “Ramiro” és, una nova idea esbojarrada del líder de l’urban català que deixa descobrir la seva faceta més melòdica i sensible i que a la vegada el continua confirmant com un dels artistes més arriscats, desacomplexats i valents de l’escena musical catalana.

El videoclip, rodat a Calella de Palafrugell, L’Escala i Cadaqués, compta amb la presència d’Arjau junt amb els artistes urban que hi canten. La realització la firma Jordi Lops, un jove multidisciplinar en creació audiovisual que ja s’ha encarregat de clips d’artistes com Teuma Thug, Senyor Oca o Leïti Sene.

Lildami presentarà “2080”, el primer single de Viatge en espiral, diumenge 10 de gener.