El Raval de Montserrat acull la primera cursa infantil adaptada amb 25 participants

La primera cursa per a nens i joves amb mobilitat reduïda de Terrassa ha tingut lloc al Raval de Monsterrat aquest diumenge al matí. Una iniciativa a càrrec de l’Ajuntament i l’Associació Cors Lluitadors de Duchenne que ha organitzat aquesta iniciativa amb inscripcions gratuïtes gestionades per l’oficina de Capacitats Diverses.

A aquesta cursa adaptada hi han participat 25 nens i nenes d’entre 3 i 15 anys amb qualsevol suport de mobilitat que hagin necessitat sigui una cadira de rodes o una persona acompanyant. Els corredors, a part, han pogut escollir si feien la cursa de deu metres o la de trenta.

Va ser Noemí Ruiz, mare d’una nena amb capacitat diversa, qui va engegar amb aquest projecte a Catalunya, l’agost passat. Des de llavors, ja s’han celebrat més d’una trentena de curses adaptades arreu del país.

Els organitzadors confien poder celebrar aquesta jornada reivindicativa i popular molts més anys amb el suport de totes les entitats solidàries que han recolzat la primera cursa adaptada a Terrassa.